Ugostiteljska priča jednog istorijskog ugla

Na na samoj granici Palilule i Zvezdare, tamo gde se susreću Ruzveltova i Dalmatinska ulica, nalazi se arhitektonski biser izgrađen 1927. godine. Ovo zdanje s dušom, bogato pričama, među svojim zidovima čuva gotovo jedan vek ugostiteljske istorije. Nekada domaćin legendarnih kafanama kao što su „Korzika“, „Krajina“ i „6 i 400“, omiljeno mesto susreta beogradskih boema, glumaca i umetnika, a danas prostor gde se prošlost i budućnost sjedinjuju u jedinstvenu simfoniju ukusa i stila.

restoran bar

uprava 1927

RESTORAN BAR UPRAVA 1927 je mesto za sve koji vole beogradski duh. Кvalitetom hrane, sjajnom kafom, širokim izborom pića, odličnom vinskom kartom i ljubaznošću osoblja osvajamo vaše poverenje i postаjemo vaš omiljeni kutak u Beogradu.

Posebnu pažnju posvetili i prostoru za nepušače, omogućavajući svima da uživaju u otmenosti i ležernosti našeg ambijenta.

UPRAVA 1927

Hrana

Ukusi sveta, jedan tanjir

Svaki zalogaj je odraz naše posvećenosti kvalitetu, svežini i originalnosti, težnja da se kroz gastronomsku izvrsnost povežu različite kulture i ukusi. Od pažljivo biranih lokalnih namirnica do egzotičnih začina, naša jela pričaju priče, grade mostove i unose radost u svaki obrok.

UPRAVA 1927

Kafa

Mala pobeda dana

Neka šoljica naše kafe bude vaša mala pobeda nad brzinom života, trenutak kada vreme stane. Upravo ovde vaša ljubav ka dobroj kafi postaje naša zajednička strast.

UPRAVA 1927

Vino

Svaka čaša,
novi svet

Putovanje koje započinjete gutljajem pažljivo selektiranih svetskih i domaćih vina.
Vino je više od pića – to je iskustvo koje greje dušu i povezuje sa tradicijama i kulturama širom sveta. 

UPRAVA 1927

Kokteli

Kaledioskop ukusa

Sjajne kreacije naših barmena namenjene istinskim ljubiteljima koktela i onima koji će, kada ih probaju, to zasigurno postati.

UPRAVA 1927

Srce naše i vaše priče

Osoblje

U srcu svake priče koju delimo, stoji naše osoblje. Ovi izuzetni ljudi, profesionalci sa osmehom temelj su našeg uspeha i jedan od razloga zbog koga se gosti rado vraćaju.

UŽIVAJTE U VAŠEM OBROKU KOD KUĆE

NARUČITE ZA PONETI

Restoran Uprava 1927 vam je omogućila da vaš obrok naručite putem telefona i zatim ga preuzmete kod nas u restoranu.