loading

About (child)

O nama

Restoran – bar Uprava je mesto za sve koji vole beogradski duh.
Odlučili smo da budemo vaš omiljeni gradski kutak.
Mi smo tu da vam ugodimo.

NEKAD

U srcu Palilule, na uglu Ruzveltove i Dalmatinske ulice, postoji jedna posebna kuća sa istorijom dugom gotovo čitav vek.
Stari Beograđani, sećaju se da se u njoj nalazila kafana Korzika, zatim Krajina, potom 6 i 400.
Negujući sećanje na stare kafane, odlučili smo da Beograd obogatimo mestom u kom će se sudariti tradicija, originalnost i modernost.

Dobro došli u Upravu 1927.

SAD

Na ulazu u hedonistički svet Uprave, nalazi se mašina za poliranje cipela koja datira iz prošlog veka. Zabavite se na prvom dejtu, ispolirajte vašu obuću pre porodičnog ručka, pripremite vaše cipele za ples ili se samo prisetite otmenosti starih vremena. I magija može da počne.
Zakoračite u restoran – bar koji je pažljivo osmišljen da se u njemu prepliću duh Beograda i old-fashion svetskih barova.
Za ljubitelje dobrog zalogaja, odlučili smo da nema kompromisa sa vrhunskim kvalitetom hrane. Svako naše jelo smo pažljivo osmislili tako da zadovolji vaša čula. Porchetta, ribić, svinjska rebra, t-bone i stekovi, samo su neki od specijaliteta naše kuhinje.
Da li ste za koktele, viski, džin? Najbolji Negroni u gradu?
Naš sjajno opremljen i stilizovan bar, pored ambijentalnog užitka, nudi vam široku paletu pića.
Obradovaćemo i ljubitelje vina našom vinskom kartom sa preko trideset etiketa. Takođe, nudimo vam deset vrsta točenih piva. Potrudili smo se da tom odabiru damo i poseban domaćinski pečat – kraft ili lager pivo sa potpisom Uprave.
Ako ste neodlučni, prepustite se našem ljubaznom i iskusnom osoblju, koje će znati da preporuči piće baš za vas.

DAN I NOĆ / LETO I ZIMA

Ujutru skoknite kod nas na kafu, sveže ceđene sokove ili ukusno spremljen doručak. Bićemo pravi izbor za vaš ručak, izlazak sa prijateljima ili romantičnu večeru. Pozivamo vas da se pridružite i našim tematskim večerima.
Posebni dani u nedelji su oni kada se pretvaramo u mesto za noćni izlazak. Četvrtkom vas pozivamo na akustične svirke, dok je vikend rezervisan za DJ večeri. Muzički program je prilagođen ambijentu, pa ćemo posebno razmrdati ljubitelje jazz i latino zvuka.
Pružamo vam atmosferu i kvalitet za pravo zadovoljstvo i tokom toplijih dana. Posebno smo ponosni na našu prostranu, a ušuškanu baštu, osmišljenu za beg od gradske verve.

MI UPRAVLJAMO I ODLUČUJEMO

Restoran – bar Uprava je mesto za sve koji vole beogradski duh.
Odlučili smo da budemo vaš omiljeni gradski kutak.
Mi smo tu da vam ugodimo.
Imamo kvalitet kojim dopiremo do svih čula.
Spojili smo staro & novo, otmenost & ležernost, kul & kulturno.
I odlučili da oduševimo sve hedoniste.
Svaki detalj koji smo osmislili, utkan je u doživljaj kome ćete se vraćati.
Čekamo vas u Upravi.

Comments ( 0 )
Top